Selecteer een pagina

Voedselallergietest

Meten wat je beter niet kunt eten

Voedselallergietest als je van gezond eten ziek wordt

Een voedselallergietest meet een voedselallergie. Een voedingsallergie is geen vergissing van ons immuunsysteem. Een voedselallergie ontstaat met name doordat het slijmvlies van de darmwand is beschadigd waardoor voedseleiwitten door het slijmvlies heen kunnen en zo met het immuunsysteem in aanraking komen voordat ze klein genoeg gemaakt zijn.

Het immuunsysteem herkent de voedseleiwitten als stoffen die niet in het bloed horen, want ze zijn te groot, en begint een afweerreactie. Het is een allergische ontstekingsreactie die veel verschillende klachten kan veroorzaken.

Met een voedselallergietest kan worden vastgesteld of er sprake is van een voedselallergie en welke voedingsmiddelen vermeden moeten worden.

IgG voedselallergietest

SANULOGIC biedt een IgG voedselallergietest aan, hierbij worden de IgG afweer eiwitten gemeten. In de volledige test worden 270 voedingsmiddelen getest. We bieden ook voedingsallergietesten die minder voedingsmiddelen testen namelijk 45, 90 en 180 voedingsmiddelen.

IgE voedselallergietest

Ons immuunsysteem heeft meerdere mogelijkheden om zich te weren tegen indringers, het maken van IgG eiwitten is er eentje maar het kan ook IgE afweereiwitten maken. Deze vorm van voedselallergie treedt sneller op, al binnen seconden tot minuten. Omdat de klachten zo snel optreden na het nuttigen van het voedsel waartegen allergisch wordt gereageerd is deze vorm van voedselallergie vaak bekend bij mensen.

De IgG voedselallergie treedt langzamer op

In tegenstelling tot de IgE voedselallergie treedt de IgG voedselallergie langzamer op, de klachten ontstaan soms pas na drie dagen! Bovendien kent de IgG voedselallergie een soort ‘optelreactie’. Stel dat je een beetje allergisch reageert op aardbeien en op boerenkool en appels dan treden klachten soms allen op als je alle drie de producten eet. Alleen aardbeien, boerenkool of appels veroorzaakt geen merkbare reactie.

Voedselallergie veroorzaakt een laaggradige chronische ontsteking

ook al ervaar je geen klachten door de IgG voedselallergie, toch ontstaat een hele lichte chronische ontsteking die langzaam het immuunsysteem van binnenuit ondermijnt. Klachten met onduidelijke herkomst zoals moeheid, huiduitslag, migraine en hoofdpijn zijn vaak het gevolg.

Als u meer wilt weten of een IgG voedselallergietest wilt bestellen kunt u ons bellen op 053 475023 of mailen naar r.heidstra@sanulogic.com.

 lees meer:

Voedselallergie is een sluipmoordenaar

 

Vingerprik voedselallergietest

Vingerprik voedselallergietest

De IgG Voedselallergietest is eenvoudig te bestellen. U krijgt de voedselallergietest thuisgestuurd met een duidelijke beschrijving.

De test met het bloedmonster stuurt u in de bijgeleverde envelop naar het laboratorium. Veertien dagen later krijgt u de uitslag inclusief voorbeeldrecepten die rekening houden met uw voedselallergie, een inkooplijst en een boek met uitvoerige informatie over voeding en voedselallergie.

De kosten bedragen 435,95 Euro incl. 21% BTW

Ik wil een voedselallergietest bestellen

Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen 053 4750230 of mailen: info@gezondeshop.nl

meten wat je beter niet kunt eten

Voedselallergietest met individueel advies

Voedselallergietest; meten wat je beter niet kunt eten

In Duitsland werk ik als Heilpraktiker samen met het Internationale Artsen en Therapeuten netwerk. Ik heb zo de mogelijkheid om de IgG voedselallergietest inclusief individueel advies aan te bieden voor 385,00 Euro.

Als u geïnteresseerd bent in een IgG voedselallergietest waarmee 270 voedingsmiddelen worden getest en een individueel advies kunt u ons bellen  053 470234 of mailen r.heidstra@sanulogic.com over de aanmelding- en bestelprocedure.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This