Selecteer een pagina

TISSO, natuurlijke en zuivere supplementen als onderdeel van de celsymbiosetherapie

TISSO online

TISSO online

TISSO is een voedingssupplementenbedrijf waarvan de basis ligt in de celsymbiosetherapie die door dr. Heinrich Kremer is ontwikkeld en door de Duitse Heilpraktiker Ralf Meyer veel bekendheid heeft gekregen. Ik werk al bijna vijftien jaar volgens de principes van de celsymbiosetherapie en adviseer met goede resultaten vaak Tisso supplementen.

Het ontstaan van de celsymbiosetherapie

Sinds 2003 werk ik als natuurgeneeskundig behandelaar. In het begin met verschillende energetische apparaten waaronder electro-acupunctuur en bioresonantie. Deze methodes werden snel aangevuld met voedings- en supplementadviezen. De resultaten werden daardoor beduidend beter. Ik was op zoek naar ‘de beste’ adviezen en supplementen en kwam tijdens een Duitse scholing in aanraking met de Heilpraktiker Ralf Meyer. Heilpraktikers hadden toen voor mij geen goede naam, ik dacht dat het wat gevaarlijke en onverantwoordelijk werkende amateurs waren, maar van Ralf leerde ik anders.

Heilpraktikers, goed opgeleide gezondheidsprofessionals

Ralf Meyer legde uit dat laboratoriumonderzoek de basis was voor het plannen van zijn behandelingen. ‘Zonder betrouwbare gegevens kun je geen doelgericht behandelplan maken.’ Hij was verbaasd te horen dat in Nederland iedereen zonder controle mensen mag behandelen en dat na een beperkte opleiding en toetsing behandelaars door zorgverzekeraars worden erkend en hun rekeningen deels vergoeden. Volgens de Duitse wet mogen alleen artsen en heilpraktikers onderzoeken en behandelen. Heilpraktikers worden getoetst en gecontroleerd door artsen van het Gesundheitsamt, de Duitse GGD, en moeten bij de praktijkvoering aan dezelfde eisen voldoen als artsen. Heilpraktikers hebben bevoegdheden die in Nederland zijn voorbehouden aan artsen zoals diagnose stellen, bloed afnemen, inwendig onderzoek en het aanleggen van infusen, hier zijn ze voor opgeleid. Er zijn verschillen, zo mogen heilpraktikers bijvoorbeeld niet vaccineren, geen acute infectie- en kinderziektes behandelen en geen overlijdensverklaring afgeven.

Het opleidingsniveau van een afgestudeerde heilpraktiker is vergelijkbaar met dat van basisarts. Het beroep bestaat sinds 1938 en in die tachtig jaar zijn nauwelijks incidenten voorgekomen. Hieruit blijkt dat heilpraktikers verantwoord omgaan met hun verantwoordelijkheden.

De kennismaking met dr. Heinrich Kremer, het begin van de celsymbiosetherapie

TISSO supplementen vormen een basis voor de celsymbiosetherapie

TISSO supplementen vormen een basis voor de celsymbiosetherapie

Rond 2003 had ik regelmatig contact met Ralf en leerde veel over voeding en laboratoriumonderzoeken. Hij nodigde me op een herfstige zondagmiddag uit om de eerste presentatie van dr. Kremer in Duitsland bij te wonen in Frankfurt. Dr. Kremer had volgens hem de link gelegd tussen fotonen, waar ik mee werkte op dat moment, voeding en gezondheid.

De presentatie op die zondagmiddag was bijzonder. Er waren ruim dertig artsen en heilpraktikers aanwezig, allen waren we onder de indruk van de logica en de wetenschappelijke onderbouwing van Kremers betoog..

Wetenschappelijk onderbouwde diagnose en behandeling

Dr. med. Heinrich Kremer

Dr. med. Heinrich Kremer

Dr. Kremer hield een vurig pleidooi voor op laboratoriumwaardes gestoelde diagnostiek en herstel van de celstofwisselingsverstoringen op basis van meetwaardes en kennis van de cel- en mitochondrienstofwisseling. Gebruik van in de natuur voorkomende stoffen zijn naar zijn mening essentieel en hij verklaarde op basis van wetenschappelijk onderzoek het hoe en waarom. Hij vertelde dat gezondheidsklachten waaronder kanker en aids vaak effectief waren te behandelen door de juiste voedingsadviezen, ontgifting, het behandelen van chronische ontstekingen en het aanvullen van tekorten. Dit was het begin van de celsymbiosetherapie.

Dr. Heinrich Kremer, Ralf Meyer, TISSO

Ralf was, net als wij allemaal, onder de indruk van de structuur en wetenschappelijke onderbouwing van zijn presentatie en wist dr. Kremer te motiveren om cursussen voor artsen en heilpraktikers in Duitsland te gaan geven. Hij heeft aan de basis gestaan van de celsymbiosistherapie en het International TherapeutenNetwerk waar ik bij aangesloten was.  Dr. Kremer hamerde op het met laboratoriumonderzoek documenteren van de klachten en de behandelresultaten, alleen dan kun je aantonen wat de invloed van behandelingen is, was zijn motto.

Ralf Meyer heeft samen met hem een tien jaar durend project gestart om het effect van de celsymbiosetherapie aan te tonen en te onderbouwen met objectieve laboratoriumwaardes. Het project is vorig jaar succesvol afgesloten. Onomstotelijk is aangetoond dat deze gestructureerde aanpak succesvol kan zijn bij veel chronische en ernstige aandoeningen, zelfs bij mensen die regulier uitbehandeld zijn. De resultaten zijn in boekvorm verschenen.

TISSO levert hoogwaardige supplementen met nieuwe samenstelling

Krebs-und AIDSmedizin

Krebs-und AIDSmedizin

In zijn boek Die stille Revolution der Krebs- und AIDS-Medizin, de stille revolutie van de kanker- en AIDS geneeskunde, legt dr. Kremer uit hoe de celstofwisseling verstoord raakt en hoe deze is te herstellen. Kwalitatief hoogwaardige supplementen die alle stoffen bevatten die nodig zijn voor een gezonde celstofwisseling vormen een belangrijk onderdeel in zijn celsymbiosetherapie. Hij legt uit dat er een sterke synergie bestaat tussen de verschillende ingredienten en ontwikkelt voor TISSO de eerste recepturen. Met name ProDialVit44 als algemene ondersteuning en het onvolprezen probioticum ProEmsan zijn erg succesvol.

TISSO nu met eigen onderzoek- en productieafdeling

In de afgelopen twintig jaar heeft TISSO de traditie van dr. Kremer voortgezet. Het produceert voedingssupplementen die zoveel mogelijk biologisch zijn, zonder schadelijke toevoegingen en op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van de cel- en mitochondrienstofwisseling.

Voor meer informatie over de celsymbiosetherapie of de TISSO producten kunt u mailen aan r.heidstra@sanulogic.com .

De producten kunt u bestellen door een mail te sturen aan info@gezondeshop.nl of rechtstreeks naar de TISSO webshop te gaan.

Meer informatie over dr. Kremer en de celsymbiosistherapie vindt u via onderstaande links:

CellSymbiosisTherapie nach dr. H. Kremer

HP Ralf Meyer

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This