Selecteer een pagina

SCIO

Stress management

Energetische balans

Ontspanning

SCIO, energetische balans en ontspanning door biofeedback

ontspanning door de SCIO

ontspanning door de SCIO

SCIO betekent Scientific Consciousness Interface Operation System. Vrij vertaald staat het voor een  op wetenschappelijke basis bestaand systeem bestaande uit hard- en software dat de verbinding maakt met het onderbewuste. Zo kan inzicht worden verkregen in verstorende factoren op  spiritueel, psychisch en lichamelijk gebied. SCIO is afgeleid van  het Latijnse ‘Ik weet’.

SCIO werking

Het quantumbiofeedbacksysteem coördineert een geavanceerd biofeedbackprogramma waarmee de gemeten bio-energetische informatie van de cliënt wordt geanalyseerd. Voor de meting wordt gebruik gemaakt van vijf kanalen:  een hoofdband, twee armelektroden en twee beenelektroden.  Zo wordt een overzicht van de algemene energetische status van de cliënt verkregen.

SCIO elektrische meting en feedback

Gezond weefsel reageert voorspelbaar op de meetprikkels, ongezond weefsel reageert anders. Beschadigd, ontstoken of degeneratief veranderd weefsel vertoont  dus andere reacties in vergelijking met de reactie van gezond weefsel.

De SCIO biofeedback regelkring

SCIO box in actie

SCIO box in actie

Er worden signalen van ongezond weefsel gemeten en ondersteunende signalen die de genezing, pijnvermindering, ontspanning en stressvermindering  terug gestuurd.

De reactie van het weefsel wordt gemeten en het corrigerende signaal wordt weer uitgestuurd. Zo herhaalt zich de biofeedback loop continu.

De SCIO meet ‘subtiele energie’

Iedere cel, orgaan, meridiaan en emotie heeft een eigen karakteristiek elektromagnetisch patroon. Klachten en ziektes ontstaan eerst als een elektromagnetische dysbalans die door de quantumbiofeedback kan worden opgespoord. Dankzij het elektromagnetische energie systeem kunnen verstoringen op dit gebied in een vroege fase worden gevonden.

Wat kan de SCIO voor je betekenen?

Herkennen van zwakke plekken

Verstoringen in het elektromagnetische veld  worden gemeten en informeren over de meest waarschijnlijke oorzaken. Het geeft inzicht in onbewuste factoren door deze bewust te maken.

Energetische behandeling

Het quantumbiofeedbacksysteem  heeft ongeveer 50 verschillende corrigerende energetische programma’s om de energetische balans van het lichaam te helpen herstellen.

Onder meer het lokaliseren en oplossen van:

  • energetische blokkades
  • zappen van ziekteverwekkers
  • biofeedback
  • ondersteunen van reparatieprocessen en ontgiftende functies
  • stressvermindering
  • bevorderen van de emotionele balans en
  • chakra energie

Bel 053 4750234 of mail ons voor meer informatie of het maken van een afspraak

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This