Selecteer een pagina

SANULOGIC Intake

Voor inzicht en een plan

Sanulogic Intake: een goed begin

De bedoeling van het intakegesprek is inzicht in het ontstaan en het verloop van de klachten te krijgen waarna een logisch plan van aanpak wordt gemaakt.

In het gesprek wordt de vooraf ingevulde vragenlijst en het voedseldagboek als leidraad gebruikt en worden gedane behandelingen, gestelde diagnoses en onderzoeksresultaten besproken.

Er wordt verklaard waarom de klachten konden ontstaan en er wordt een plan van aanpak gemaakt waarbij verandering van voedingspatroon en levensstijl meestal een belangrijk onderdeel uitmaakt.

Er wordt geadviseerd over aanvullend onderzoek indien nodig.

Hoe het werkt:

Na het maken van een afspraak krijgt u de routebeschrijving, afspraakbevestiging, vragenlijst en voedseldagboek gemaild.

U mailt de ingevulde vragenlijst en voedseldagboek terug samen met resultaten van onderzoeken die u regulier of alternatief heeft gedaan.

Tijdens de afspraak worden al uw vragen beantwoord. U gaat naar huis met een plan van aanpak waar u dezelfde dag mee kunt beginnen.

Afspraak bij SANULOGIC in Gronau

De afspraak kan worden gemaakt in ons therapiecentrum in Gronau. Indien daartoe wordt besloten kan aansluitend aan de afspraak bloed worden afgenomen voor laboratoriumonderzoek.

De kosten bedragen 115,00 Euro

Skype of telefonische intake

Als een telefonische afspraak of Skype meeting u beter uitkomt is dat ook mogelijk. We plannen dan een afspraak in. U belt gewoon via het nederlandse nummer dat naar ons Duitse centrum is doorgeschakeld. Zo betaald u geen hogere telefoonkosten.

De kosten bedragen 115,00 Euro.

Ik wil een afspraak maken

SANULOGIC Skype overleg

Heeft u vragen?

Bel ons 053 475234

of mail:

info@sanulogic.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This