Selecteer een pagina

Ozon hoogdosistherapie

‘snelbehandeling’

Ozon hoog dosistherapie, OHT

Ozon hoogdosistherapie apparaat

Ozon hoogdosistherapie apparaat

Bij hoogdosis ozontherapie wordt een veel grotere hoeveelheid ozon toegediend dan in de al tientallen jaren bekende laagdosis ozontherapie.

De hoogdosis ozontherapie, oorspronkelijk Ozon HochdosisTherapie, OHT,  is door de Oostenrijkse arts dr. Lahodny ontwikkeld. De ozon hoogdosistherapie wordt via bloed en via darminsufflatie gedaan. In ons centrum hebben we er voor gekozen de OHT vooral via darminsufflatie uit te voeren.

De behandeling wordt in series van tien gedaan, het liefst twee of drie maal per week.

De methode is door dr. Lahodny ontwikkeld en wordt steeds vaker toegepast omdat de resultaten bij de meest uiteenlopende chronische gezondheidsproblemen erg positief zijn. Dr. Lahodny noemt de behandeling  ‘snelbehandeling’ vanwege het doorgaans snelle therapieresultaat.

Een behandeling duurt 90 tot 120 minuten en kost 145,00 Euro.

We combineren de behandeling vaak met een infuus ter ondersteuning van de mitochondriën functie.

De ozonhoogdosistherapie wordt veel toegepast bij

  • de ziekte van Lyme,
  • chronische vermoeidheid,
  • fibromyalgie, doorbloedingsstoornissen,
  • chronische infecties,
  • darmontstekingen en
  • kanker
  • leverontstekingen

lees meer over ozontherapie…

Meer informatie en een afspraak maken

Als u snel antwoord wilt op uw vragen en voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen: 053 4750234

Over het ontstaan en de werking van Ozon hoogdosistherapie

Ozontherapie is een goed onderbouwde, veilige en effectieve behandeling bij vele aandoeningen. Tot voor kort  werd  alleen laagdosistherapie toegepast.

Sinds kort bestaat de therapie ook als hoge dosistherapie. Er worden buitengewoon indrukwekkende resultaten van beschreven bij veel verschillende aandoeningen waaronder chronische vermoeidheid en de ziekte van Lyme. Sinds kort wordt deze nieuwe behandeling ook bij SANULOGIC toegepast.

De Oostenrijkse arts dr. med. Lahodny ontwikkelde de ozon hoogdosistherapie

Op zijn website beschrijft de Weense arts dr. Johann Lahodny hoe de ontwikkeling van deze nieuwe therapievorm is verlopen. Hij paste de laagdosis ozontherapie al tientallen jaren toe maar vond dat de behandelresultaten beter moesten kunnen.

Hij hoopte dat door een extreme verhoging van de hoeveelheid ozon de therapieresultaten van de ozontherapie zouden  verbeteren.

De verschillen tussen laag- en hoogdosisis

Bij de laagdosis eigenbloedbehandeling wordt 1 maal bloed verrijkt met 40 microgram ozon per ml, bij de hoge dosis wordt 70 microgram 10 maal toegediend. In totaal wordt in plaats van 8000 ml ozon 140.000 mg ozon gebruikt.

Bij de rectale ozontoepassing wordt bij de laagdosis tussen de 400 en 600 microgram ozon toegediend, bij de hoogdosis ruim 100.000 microgram.

Dr. Lahodny schrijft dat de indrukwekkende resultaten alleen door een stamcelactivering te verklaren zijn.

Hoe dr. Lahodny de hoogdosis ozontherapie heeft onderzocht

De wetenschappelijke onderzoeken over effectiviteit van ozonbehandelingen gaan over de laagdosistherapie, er wordt vaak gesuggereerd dat een hogere dosis gevaarlijk zou zijn. Daarom heeft dr. Lahodny de hogere dosis eerst op zichzelf uitgeprobeerd. Hij heeft een uitgebreid bloedonderzoek gedaan en probeerde  vervolgens de hoge dosis ozon uit. Hij vermengde zijn eigen bloed met 70 microgram ozon per ml en in plaats van de gebruikelijke eenmalige behandeling heeft hij het twintig maal in een behandeling herhaald!

Deze zelftest heeft hij tweeëntwintig maal herhaald zonder onverwachte of negatieve ervaringen of afwijkingen in het bloedonderzoek.

Het tien stappen plan van de ozonhoog dosistherapie

Als standaardbehandeling bij patiënten heeft dr. Lahodny het 10-stappen protocol gemaakt. Bij iedere behandeling wordt tienmaal bloed met ozon vermengd. De behandeling  duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. In totaal wordt twee liter bloed met ozon vermengd en weer teruggevoerd in het lichaam.

Ozon hoogdosistherapie als rectale toepassing

De rectale toepassing duurt eveneens anderhalf tot twee uur.  Met kleine hoeveelheden tegelijk wordt voortdurend een  ozon-zuurstof combinatie met hoge concentratie toegediend tot een maximum van ruim 100.000 microgram.

De rectale toepassing heeft als voordeel dat de darm rechtstreeks wordt behandeld. Bovendien wordt de ozon snel opgenomen in de poortader, de ader die het bloed rechtstreeks naar de lever vervoert,  waardoor de lever snel een hoge dosering ozon krijgt die de lever ondersteunt en stimuleert.

Sterke ondersteuning van het immuunsysteem en de doorbloeding

Dr. Lahodny heeft de therapieresultaten bij meer dan twee honderd patiënten gedocumenteerd. Al vanaf de eerste behandeling begint een totale ontgifting en verdwijnen geldrollen, een verkleving van rode bloedcellen zoals deze in de levend bloedanalyse is te zien, schrijft hij. De ontstekingsboodschapperstoffen, cytokines worden verminderd en ontstekingsremmende cytokines gestimuleerd. Het ontstaan van nieuwe bloedvaten wordt door vasoendotheliale groeifactoren en de directe invloed van ozon versterkt.

Na de OHT treedt een vermeerdering van T-lymfocyten, eosinofiele granulocyten en Natural Killercellen, NK-cellen, op en vermindert het aantal B-lymfocyten. Verder stijgt de productie van het doorbloeding verbeterende weefselhormoon prostacycline waarvan sinds kort bekend is dat het een sterke werking heeft tegen metastasen, aldus Lahodny.

Is Ozon HoogdosisTherapie, OHT,  stamceltherapie?

Dr. Lahodny heeft de ozonhoogdosistherapie eerst uitgebreid aan zichzelf getest waarna hij de behandeling uitvoerde bij patiënten. Zijn stoutste verwachtingen zijn door de resultaten overtroffen.  De resultaten zijn zo goed dat dr. Lahodny er van uitgaat dat de OHT stamcellen activeert. OHT is zo als het ware een stamceltherapie.  Anders zijn de spectaculaire resultaten niet te verklaren meent de innovatieve arts. Hij noemt het een ‘snelbehandeling’ die bij de meest uiteenlopende aandoeningen zoals acute ontstekingen, haaruitval, chronische vermoeidheid, de ziekte van Lyme en kanker zinvol is.

Ozon hoogdosistherapie bij aandoeningen

Op zijn website legt dr. Lahodny de stamcelwerking uit.  Bij alle aandoeningen worden door aangedane cellen en organen ‘hulproepen’, peptidesignalen,  uitgezonden. De OHT geeft aan alle stamcellen in het lichaam het bevel om direct alle om hulp roepende cellen snel te repareren.  De geactiveerde stamcellen uit het hele lichaam veranderen zodra ze op de beschadigde of zieke plek zijn aangekomen in cellen van het betreffende weefsel dat zo wordt gerepareerd. Veel beschadigingen en ziektes genezen binnen twee dagen. De snelgenezing van symptomatische, zichtbare, pijnlijke, acute en chronische aandoeningen is het eerste bijna wonderbaarlijke stamcelbehandelingsprincipe.

Ozon hoogdosistherapie als preventie

Uit de nieuwste inzichten uit het stamcelonderzoek blijkt dat ook bij net ontstane veranderingen en beginnende ziektes de cellen al peptide hulpsignalen uitzenden. Stamcellen reageren op deze signalen en helpen de net ontstane verstoringen te repareren. Bij een regelmatige OHT kunnen ziektes worden voorkomen doordat beschadigingen en bedreigingen al worden gerepareerd voordat ze tot symptomen leiden.

Enorme potentiele kostenbesparing

De OHT levert potentieel veel kostenbesparingen op. Door bijvoorbeeld voor- en na een operatie de behandeling toe te passen zullen organen en de operatiewonden sneller genezen en zullen minder infecties optreden. De behandeling van veel acute  en chronische en tot nu toe therapieresistente behandelingen zullen ook veel besparingen opleveren.

OHT werking berust op een universeel behandelprincipe

Omdat veel tot nu onbehandelbare aandoeningen snel, veilig en voordelig behandeld kunnen worden lijkt het werkingsprincipe te berusten op een algemeen principe: stamcelactivering.

OHT verovert de wereld

Nadat dr. Lahodny  in 2015 en 2016 zijn ervaringen met de OHT ging uitleggen aan artsen in Duitsland en Amerika zijn er veel navolgers die van vergelijkbaar positieve ervaringen berichten. De Amerikaanse dr. Robert J. Rowen bijvoorbeeld. Op zijn facebookpagina bedankt hij dr. Lahodny voor het delen van zijn kennis over de OHT en beschrijft enkele ervaringen van zijn patiënten.

Dr. Rowen spreekt zelfs van ‘dramatische’ successen. Patiënten met de ziekte van Lyme reageren vaak goed zegt hij. Verdere bijzondere ervaringen heeft hij opgedaan bij de behadeling met herpes genitalis en cellulitis.

Dr. Katka schrijft dat zelfs bij kanker verbazende resultaten  mogelijk zijn. Verder noemt zij psoriasis, de ziekte van Parkinson en multiple sclerose als goede indicaties. ‘Geen andere behandeling is zo effectief bij chronische en steeds terugkomende ontstekingen zoals chronische neusholte-, middenoorontstekingen, keelpijn en koortsblaasjes’.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This