Selecteer een pagina

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sanulogic onderzoek, bij klachten of preventief

Het SANULOGIC Algemeen Onderzoek omvat negenenzeventig zorgvuldig uitgekozen biomarkers die in het bloed en de urine worden gemeten. Er wordt onder andere getest op de functionele vitamine B12, ontstekingen, ontgiftingscapaciteit, enzymtekorten, allergie en  HPU.

Zo wordt een goed inzicht gekregen in de algemene gezondheid. Het SANULOGIC Algemeen onderzoek is waardevol bij klachten en om klachten te voorkomen.

Bij klachten
Laboratoriumuitslagen verklaren klachten en maken een doelgericht plan van aanpak mogelijk. De afwijkende waardes kunnen na enige tijd opnieuw worden gemeten om het resultaat van de aanpak vast te stellen.

Als preventie
Biomarkers zijn al afwijkend voordat klachten merkbaar zijn. Bijvoorbeeld enzymtekorten van de alvleesklier waardoor de vertering van vetten en eiwitten niet goed verloopt of een tekort aan vitamine D dat veel gezondheidsproblemen veroorzaakt. Dergelijke tekorten voel je niet en blijven zonder laboratoriummetingen onopgemerkt. Door het aanpassen van levensstijl en, indien nodig, het gebruik van supplementen komen ze weer in balans. Dat is echte preventie!

Overzicht SANULOGIC onderzoeken:

Laboratoriumonderzoeken

Gedegen laboratoriumonderzoek leidt tot goede conclusie. We onderzoeken bloed, urine, ontlasting en speeksel.

Vaatwand stijfheid meting

Vaatwandstijfheid

De betrouwbaarste risicofactor voor hart- en vaatproblemen is de vaatwandstijfheidmeting.

bio elektrische impedantie analyse

Celwandconditie

Met onze medische BioElektrische Impedantie Analyse meten we niet alleen de lichaamssamenstelling maar ook de conditie van de celwand.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This