Selecteer een pagina

Levendbloed Analyse, inzicht in uw gezondheid uit een bloeddruppel

Levend Bloedanalyse biedt snel inzicht in het immuunsysteem

Levend bloedanalyse bekijkt een druppel bloed uit een vingertop onder een speciale donkerveldmicroscoop. Omdat de bloedcellen nog leven als ze onder de microscoop worden bekeken, heet het ‘levend’bloedanalyse.

De informatie die een levend bloedanalyse levert

Uit de wijze waarop de bloeddruppel zich verspreidt over het glaasje dat onder microscoop wordt gelegd,  kan soms al een indruk over de kwaliteit worden verkregen.

In de bloeddruppel onder de microscoop wordt gelet op het aantal en de vorm van de witte en rode bloedcellen en er wordt gekeken naar de ruimte tussen de cellen.

Rode bloedcellen en een witte bloedcel zoals gezien in een levend bloedanalyse

Rode bloedcellen en een witte bloedcel zoals gezien in een levend bloedanalyse

De aanwezigheid van een ontsteking kan worden vastgesteld, of voldoende wordt gedronken, de hoeveelheid vrije radicalen, allergie en een mogelijke lever- en darmbelasting.

Mythes over levend bloedanalyse

Er worden veel onjuiste verhalen verteld over levend bloedanalyse. Zo zijn er mensen die beweren dat candida of de ziekte van Lyme kan worden gediagnosticeerd, dat is niet waar. Net zo min kunnen emotionele problemen worden vastgesteld of kan worden gezien waar in het lichaam de problemen zich bevinden. Een levend bloedanalyse geeft inzicht in belastingen van het lichaam voordat deze te meten zijn met laboratoriumwaardes.

Adviezen op basis van een levend bloedanalyse

Op basis van dit donkerveldonderzoek kan advies worden gegeven over voeding, ontgifting, ondersteuning van de lever en de darm.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met 053 4750234 of mailen aan r.heidstra@sanulogic.com

 

rode bloedcellen en een witte bloedcel onder een donkerveldmicroscoop bekeken

Levend bloedanalyse

Rode bloedcellen en een witte bloedcel uit een levend bloedanalyse

Het bloed op deze opname van de levend bloedanalyse laat een duidelijke verstoring zien: geldrollen en ‘filitvorming’, dat zijn de witte strepen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This