Selecteer een pagina

Infuustherapie

Als gezondheidsondersteuning en behandeling

Infuustherapie

Infuustherapie is een effectieve manier om snel belangrijke voedingsstoffen voor het lichaam aan te vullen. Infusentherapie is preventief en als behandeling zinvol.

Veel mensen hebben een tekort aan voedingsstoffen

Onze voeding bevat steeds minder voedingsstoffen en meer toxines. Veel mensen hebben daarom een voedingsstoffentekort zonder dat zij het merken. Daar komt nog bij dat om de belastingen van de moderne levensstijl met veel stress en hectiek aan te kunnen meer voedingsstoffen nodig zijn.

Supplementen worden door darmproblemen niet altijd goed opgenomen

Tekorten kunnen worden aangevuld met supplementen, mits kwalitatief goede, maar de opname daarvan is niet altijd optimaal door verstoringen van het maag-darmsysteem. Als bijvoorbeeld maagzuurremmers worden gebruikt, is het verterings- en opnameproces niet goed.

Infuustherapie brengt voedingsstoffen direct in de bloedbaan

Met infuustherapie worden de voedingsstoffen direct in de bloedbaan gebracht en overal in het lichaam naar de cellen gebracht die ze nodig hebben.

Infuustherapie als gezondheidsondersteuning

Wij bieden verschillende gezondheidsondersteunende infusen aan. Onder meer bij stress en vermoeidheid is een therapie met infusen een effectieve mogelijkheid om snel de juiste bouwstenen aan te vullen.

Infuustherapie als onderdeel van een behandeling

Ook ter ondersteuning van een behandeling kunnen infusen worden gegeven. In ons centrum worden onder meer de volgende infusen gegeven.

Wat bevatten onze infusen?

In onze infusen kunnen wij homeopathische middelen, vitamines, mineralen, aminozuren en sporenelementen combineren, afhankelijk van uw vraag en het doel van de infuustherapie.

 

Infuustherapie is effectief en op maat

Over onze infuustherapie

U kunt zich hier aanmelden voor een behandeling met infusen van uw keuze.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 053 4750234 of mailen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This