Selecteer een pagina

Informatief gesprek 

Veel mensen met chronische klachten zijn jaren op zoek naar verbetering. Vaak krijgen ze te horen dat de onderzoeken niets bijzonders aantonen, er is geen verklaring voor hun klachten.

Het wordt onder andere bij chronische vermoeidheid, fibromyalgie,  de ziekte van Lyme, reumatische klachten, astma, maag- en darmproblemen  en migraine  verteld.

Geen verklaring voor chronische klachten door onvolledig onderzoek

Meestal wordt geen verklaring gevonden omdat niet goed is onderzocht. Er zijn algemene bloedwaardes gemeten en er is naar eenduidige oorzaken gezocht.

Maar chronische klachten hebben meerdere oorzaken. Er zijn andere onderzoeken nodig om inzicht  te krijgen in de verstoring van het immuunsysteem die tot de klachten heeft geleid. Bijvoorbeeld onderzoeken naar de celstofwisseling en mitochondriën functies.

Over onze visie, aanvullende onderzoeken en behandelingen

In het SANULOGIC  informatief gesprek wordt met u besproken welke onderzoeken  en behandelingen wij bieden om inzicht te krijgen in de conditie van uw immuunsysteem en haar belastingen. Het is zinvol om de gedane onderzoeken en behandelingen te bespreken, indien mogelijk aan de hand van een kopie van de uitslagen. Wij kunnen dan beter inschatten welke aanvullende mogelijkheden er zijn en stellen geen onderzoek voor dat al is gedaan.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 053 4750230 of mailen aan info@sanulogic.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This