Selecteer een pagina

Je kunt nog maar 50 meter pijnvrij lopen…en dan ineens een kilometer!

Ik kan weer pijnvrij lopen!

Ik kan weer pijnvrij lopen!

Na 50 meter lopen ontstaat een pijn in de onderbenen die je noodzaakt te stoppen. De doorbloeding van de spieren is zo slecht dat er onvoldoende bloed is voor de spieren. Na 50 meter is de pijn zo heftig dat je moet stilstaan. Na korte tijd gaat het weer…50 meter…en de afstand wordt steeds korter.

Dan doe je een behandeling en kunt binnen enkele weken een kilometer  pijnvrij lopen. Het lijkt een wonder maar dat  is het niet. Dankzij zuurstofbehandeling die oxyvenering heet, kan de doorbloeding in korte tijd zo verbeteren.

Het probleem heet etalagebenen

Je kunt als het ware pijnvrij van etalage naar etalage lopen, verder niet, vandaar de naam. In het latijn heet het claudicatio intermittens. De oorzaak is een doorbloedingsstoring door dichtslibbende aderen zoals die bijvoorbeeld bij suikerziekte op kan treden.

De oplossing is oxyvenering

Doorbloedingsverbetering en immuunversterking door zuurstoftherapie

Doorbloedingsverbetering en immuunversterking door zuurstoftherapie

De kleine zuurstofbelletjes zetten het lichaam aan tot het maken van verschillende stoffen waarvan prostacyclines de bekendste zijn. Het zijn stoffen die de doorbloeding verbeteren.

Een ervaring

De heer P.S. is ruim zestig jaar en heeft overgewicht. De afgelopen jaren krijgt hij steeds meer pijn in zijn onderbenen tijdens het lopen. In een grotere winkel kan hij niet meer pijnvrij zonder pauze van de ene naar de andere kant. Zijn artsen hebben hem verteld dat hier niets aan te doen is.

Hij besluit een serie oxyveneringsbehandelingen te doen en al na tien behandelingen merkt hij een duidelijke verbetering en na twintig behandelingen kan hij weer een kilometer pijnvrij lopen!

Lees meer over oxyvenering…

Wat mogelijk is door oxyvenering…

Maak een afspraak

Als u een afspraak wilt maken kunt u ons bellen op 053 4750234, of mailen.

Voor vragen

Voor vragen kunt u ons bellen op 0534750234 of mailen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This