Selecteer een pagina

GcMaf als vierde generatie in capsules

GcMaf is een eiwit dat wordt aangemaakt door ons immuunsysteem. GcMaf wordt minder geproduceerd bij verschillende aandoeningen en overbelastingen zoals teveel suiker eten en stress. Als er minder GcMaf is, werkt het immuunsysteem minder goed. Tot voor kort kon GcMaf alleen met injecties worden toegediend. Dankzij nieuwe productietechnieken is men er in geslaagd GcMaf te produceren dat via capsules kan worden ingenomen. Het nieuwe product heet Pro Immupec.

Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen r.heidstra@sanulogic.com.

GcMaf beïnvloedt het immuunsysteem

Ons immuunsysteem kan onderscheiden worden in twee delen. Het aangeboren, direct werkende immuunsysteem en het lerende immuunsysteem dat langere tijd nodig heeft om in actie te komen. Onder dit aangeboren immuunsysteem vallen onder meer macrofagen, dit zijn afweercellen die tumorcellen, bacteriën, virussen, parasieten en weefselresten kunnen ‘opeten’. Er zijn macrofagen die meer gespecialiseerd zijn in het bestrijden van ziekteverwekkers in de cel en tumoren en andere macrofagen zijn meer gericht op het ondersteunen van onder meer weefselreparatie en parasieten.

De hoeveelheid macrofagen kan in de loop der tijd en onder invloed van verschillende factoren verminderen, ook kan de verhouding tussen de twee soorten macrofagen verstoord raken.

Het gevolg is een verminderde tumorafweer, een grotere kans op chronische ontstekingen en autisme.

GcMaf kan het immuunsysteem in balans brengen

Uit veel wetenschappelijk onderzoek van de afgelopen 60 jaar blijkt dat GcMaf het immuunsysteem kan helpen in balans te komen hetgeen een enorm effect kan hebben op de klachten.

Laboratoriumonderzoek toont effect van GcMaf aan

Vroeger werd nagalase gemeten om na te gaan of GcMaf zinvol kon zijn en om het effect te meten. Nagalase is een enzym dat de natuurlijke GcMafproductie remt.

Wij verkiezen het onderzoek naar de balans in het immuunsysteem. Als het macrofagenevenwicht is verstoord, is de afweer tegen tumoren en virussen niet goed en kan GcMaf helpen.

GcMaf bij andere aandoeningen

GcMaf is geen wondermiddel, het is een natuurlijk eiwit dat deel uitmaakt van de aansturing van ons immuunsysteem. Als er te weinig van wordt gemaakt ontstaan klachten omdat het immuunsysteem niet meer optimaal werkt. Als dit tekort wordt aangevuld kan het immuunsysteem zich herstellen en dat heeft effect op veel klachten waaronder insulineresistentie, botaanmaak en  chronische ontstekingen, Als het immuunsysteem door dit product herstelt, kan het ook invloed hebben op chronische vermoeidheid,fibromyalgie en de ziekte van Lyme.

Onderdeel van een totaal aanpak

Het hoogste rendement van een GcMaf behandeling wordt verkregen als het deel uitmaakt van een totale aanpak die het beste op basis van gedegen onderzoek kan plaatsvinden.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u bellen met 053 4750234 of mailen aan r.heidstra@sanulogic.com

Ervaring met integratieve kanker immuntherapie en GcMaf

 2013 Jul;33(7):2917-9.

Clinical experience of integrative cancer immunotherapy with GcMAF.

Inui T1Kuchiike DKubo KMette MUto YHori HSakamoto N.

RESULTS:

By March 2013, Saisei Mirai have treated over 345 patients with GcMAF. Among them we here present the cases of three patients for whom our integrative immunotherapy was remarkably effective.CONCLUSION:The results of our integrative immunotherapy seem hopeful. We also plan to conduct a comparative clinical study.>
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23780980

Hoopgevende rol voor GcMaf in de kanker immuuntherapie

. 2017 Autumn; 8(4): 228–238.  doi:  10.22088/cjim.8.4.228

PMCID: PMC5686300

Promising role for Gc-MAF in cancer immunotherapy: from bench to bedside

Ehsan Saburi, PhD,1,2 Amin Saburi, MD,3 and Mostafa Ghanei, MD*,3

Abstract

Immunotherapy has been used for years in many types of cancer therapy. Recently, cancer immunotherapy has focused on mechanisms which can enhance the development of cell-mediated immunity. Anticancer medications are administered to inhibit immunosuppressive factors such as nagalase enzyme, which is produced by neoplastic cells and destroys macrophage activating factor (Gc-MAF). Anti-neoplastics medications can also enhance immune-cell activity against tumors. Such medications show great potential in cancer immunotherapy using natural human mechanisms against neoplasms.

Key Words: Cancer, Immunotherapy, Macrophage activating factor, Gc-MAF, Vitamin D.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5686300/

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This