Selecteer een pagina

Infuus ter ondersteuning en behandeling

Celstofwisselingsopbouw infuus

Wij werken onder meer volgens de richtlijnen van de Celsymbiosetherapie die door de arts en onderzoeker dr. Heinrich Kremer is ontwikkeld.

De celsymbiosetherapie is wetenschappelijk onderbouwd  en maakt gebruik van laboratoriumonderzoek om de behandeling op te baseren en te evalueren. De therapie heeft als doel het herstellen van de cel- en mitochondriënstofwisseling en gaat uit van de synergie van voedingsbouwstenen.  De Duitse firma TISSO heeft voedingssupplementen ontwikkeld volgens de receptuur van dr. med. Kremer. De supplementen zijn te koop bij de GezondeShop maar u kunt ze ook rechtstreeks bestellen uit Duitsland. 

Het infuus dat door dr. Kremer is ontwikkeld voor de celsymbiosetherapie wordt ook wel ‘protocol-infuus’ genoemd en bevat verschillende voedingsbouwstenen die de cel- en mitochondriale stofwisseling helpen herstellen.

Bij chronische aandoeningen is de ondersteuning met infusen effectiever dan die met supplementen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de behandeling van chronische aandoeningen zoals de Ziekte van Lyme, reuma, astma, aderverkalking en chronische vermoeidheid en het gebruik van de ‘protocolinfusen’ kunt u bellen met 053 4750234 of mailen aan info@sanulogic.com.

Afspraak maken voor infusen

U kunt zich hier aanmelden voor het maken van een afspraak.

Optimale synergie bij Tisso

Celstofwisseling is de basis van gezondheid

Optimale biologische kwaliteit en synergie bij TISSO supplementen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This