Selecteer een pagina

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Hyperthermie

In het Duitse grensstadje Gronau hebben we al vele jaren ervaring met hyperthermie. We gebruiken de modernste apparatuur, ‘elektrische’ hyperthermie ook ‘Oncothermie genaamd.

Deze behandeling verwarmt wel de tumorcellen maar niet het gezonde omliggende weefsel. Daardoor is bij minder temperatuursverhoging een groter effect op de kankercellen.

Papimi, niet zo maar magneetveldtherapie!

PAPIMI therapie, indrukwekkende gepulseerde magneetveldtherapie

De Papimi therapie is ontwikkeld door de Griekse professor  Panos T. Pappas.  Bij de Papimi therapie worden elektromagnetische pulsen gemaakt  van bijzonder hoge intensiteit. De therapie is ongevaarlijk omdat de pulstijd maar enkele nanoseconden is. Dankzij de hoge intensiteit die door het Papimi apparaat wordt opgewekt, is het gezondheid ondersteunende effect op de cellen groot.

Oxyvenering

Bij een oxyveneringsbehandeling worden hele kleine zuurstofbelletjes in de bloedbaan gebracht. Het immuunsysteem en de doorbloeding worden hierdoor gestimuleerd.

Het wordt onder meer toegepast bij koude handen en voeten, doorbloedingsverstoringen, aderverkalking en vermoeidheidsklachten.

Infuustherapie

Met infusen brengen we voedingsstoffen en natuurgeneeskundige middelen via het bloed in het lichaam. De werking is veel sneller en krachtiger dan het gebruik van druppels of pillen. Wij werken met hooggedoseerde vitamine C , kurkuma-, alfaliponzuur-, glutathion- en opbouwinfusen. Zo kunnen we ook injecties in de ader geven met bijvoorbeeld vitamine B12 en foliumzuur.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This