Selecteer een pagina

Algemeen basisonderzoek geeft inzicht in chronische klachten

Algemeen Basis onderzoek

Het SANULOGIC Algemeen Basis Onderzoek omvat rond de tachtig zorgvuldig uitgekozen biomarkers die in het bloed en de urine worden gemeten. in een uitvoerig gesprek voorafgaand worden de klachten en hun ontstaansgeschiedenis besproken, de uitslagen worden besproken en samen met een conclusie en advies in een rapportage samengevat.

Het is een uitgebreid onderzoek gericht op veel verschillende factoren, dat is zeker bij chronische aandoeningen belangrijk omdat veel verstoringen niet voelbaar zijn. Pijn, concentratiestoornissen en moeheid ontstaan niet door een enkel orgaan, vitaminetekort, toxische belasting of DNA aanleg, maar door een combinatie van factoren.

Het SANULOGIC Algemeen Basis Onderzoek is waardevol bij klachten en om klachten te voorkomen.

Bij klachten
De juiste laboratoriumuitslagen verklaren klachten, meestal ook chronische en zogenaamd ‘onbegrepen’ klachten. dankzij dit inzicht is het maken van een doelgericht plan van aanpak mogelijk. De afwijkende waardes kunnen na enige tijd opnieuw worden gemeten om het resultaat van de aanpak vast te stellen. Zo wordt de effectiviteit beoordeeld.

Als preventie
Biomarkers zijn al afwijkend voordat klachten merkbaar zijn. Bijvoorbeeld enzymtekorten van de alvleesklier waardoor de vertering van vetten en eiwitten niet goed verloopt of een tekort aan vitamine D dat veel gezondheidsproblemen veroorzaakt. Dergelijke tekorten voel je niet en blijven zonder laboratoriummetingen onopgemerkt. Door het aanpassen van levensstijl en, indien nodig, het gebruik van supplementen kunnen ze weer in balans komen.

Dat is echte preventie!

Ik wil een afspraak maken voor een algemeen  basisonderzoek

Het Sanulogic algemeen onderzoek omvat:

R

Suikerstofwisseling

R

Leverfunctie

R

Alvleesklierfunctie

R

Vitamine tekorten

R

Histamine Intolerantie

R

Ontsteking

R

Ontgiftingscapaciteit

R

Vrije radicalenbelasting

R

Zware metalen

R

Vetstofwisseling

R

Algemeen bloedbeeld

R

Nierfunctie

R

Mineralenbalans

R

HPU-KPU

R

Schildklierfunctie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Mail
Facebook
Facebook
LinkedIn
Share This